Huipputiimi apunasi

Mikään juhla ei synny ilman ihmisiä – ei tekijöitä eikä vieraita. Me varmistamme, että saat juuri sitä, mitä tilaisuudeltasi toivot. Olemme kaikki kokeneita ravintola-alan ammattilaisia. Kauttamme voit varata tilaisuuteesi myös jokaisen yksittäisen ravintolaperheemme jäsenen – Olon, Emon, Brasan, Egon ja Scolaren – tyylisen menun.

lari-helenius
LARI HELENIUS

Lari johtaa Olo Creative Cateringin keittiötä varmoin ottein. Hän on aiemmin työskennellyt mm. Olossa ja myös kilpaillut menestyksekkäästi. Vuonna 2020 Lari valittiin Vuoden kokiksi.

lari-helenius
Satu-Blomberg
SATU BLOMBERG

Satu on Olo Creative Cateringin tuottaja. Hän on tehnyt pitkän uran ravintola-alalla erilaisissa tehtävissä.

Piero Silvani
PIERO SILVANI

Piero työskentelee Olo Creative Cateringissa keittiömestarina. Muutaman Tukholmassa vietetyn vuoden jälkeen Piero palasi töihin Olo Collectionille.

Piero Silvani
pekka-terava
PEKKA TERÄVÄ

Pekka on Olo Collectionin ravintolaperheen ja cateringin perustaja, luova johtaja ja ravintoloitsija. Hän on menestynyt keittiömestari ja koko alan kehittäjä.

“Pienet, harkitut yksityiskohdat ovat tärkeitä – niistä syntyy se tunne, että kaikkea on mietitty.”
– Lari Helenius, keittiöpäällikkö
tuomas-vierela
TUOMAS VIERELÄ

Tuomas luotsaa Michelin-tähdellä palkitun Olon keittiötä yhdessä tiiminsä kanssa. Hänestä catering-tilaisuudet ovat innostavia, koska silloin huippuravintolan herkut tuodaan täysin uuteen ympäristöön.

Mikko Pakola Brasan keittiömestari
MIKKO PAKOLA

Brasan keittiömestari Mikko on kerännyt työkokemusta Olossa ja muissa korkeatasoissa ravintoloissa Suomessa. Hän on myös kilpaillut paljon ja kuulunut vuosia kokkimaajoukkueeseen. Hän tuo cateringin makumaailmaan Brasan tavaramerkin eli avotulen.

Mikko Pakola Brasan keittiömestari
timo-merilainen
TIMO MERILÄINEN

Timo johtaa ravintola Emon keittiötä. Cateringissa häntä inspiroivat hyvät kohtaamiset ja klassiset maut.

Adrien Norwood Ristorante Scolare
ADRIEN NORWOOD

Adrien johtaa Ristorante Scolaren keittiötä. Rakkaus italialaiseen keittiöön syttyi jo nuorena, kun Adrien työskenteli amerikkalais-italialaisessa ravintolassa Kaliforniassa.

Adrien Norwood Ristorante Scolare
Miika-Keskitalo
MIIKA KESKITALO

Hämeenlinnassa ja Pariisissa uraansa rakentanut Miika Keskitalo johtaa nyt Egon uudistunutta ranskalais-japanilaista keittiötä. Rakkaus ranskalaista ruokakulttuuria kohtaan välittyy myös Olo Creative Cateringin kautta.