Huipputiimi apunasi
Mikään juhla ei synny ilman ihmisiä – ei tekijöitä eikä vieraita. Me varmistamme, että saat juuri sitä, mitä tilaisuudeltasi toivot. Olemme kaikki kokeneita ravintola-alan ammattilaisia. Kauttamme voit varata tilaisuuteesi myös jokaisen yksittäisen ravintolaperheemme jäsenen – Olon, Emon, Brasan, Egon ja Scolaren – tyylisen menun.
LARI HELENIUS
Lari johtaa Olo Creative Cateringin keittiötä varmoin ottein. Hän on aiemmin työskennellyt mm. Olossa ja myös kilpaillut menestyksekkäästi. Vuonna 2020 Lari valittiin Vuoden kokiksi.
”
SATU BLOMBERG
Satu on Olo Creative Cateringin tuottaja. Hän on tehnyt pitkän uran ravintola-alalla erilaisissa tehtävissä.
”
PIERO SILVANI
Piero työskentelee Olo Creative Cateringissa keittiömestarina. Muutaman Tukholmassa vietetyn vuoden jälkeen Piero palasi töihin Olo Collectionille.
”
”Rakastan elämysten tuottamista. Kun näkee ihmisten hymyilevän ja kuulee iloisen puheensorinan pöydistä, tietää onnistuneensa työssään.
Intohimoni on jälkiruoat, koska niihin pystyy käyttämään niin paljon aikaa ja taitoa kuin vain on. Klassisen ja modernin yhdistäminen tuo yleensä parhaan lopputuloksen.
Hienointa meidän työssämme on, että pääsemme hyvin erilaisiin paikkoihin toteuttamaan elämyksiä ja hyviä muistoja – aina kodeista suuriin juhlasaleihin.”
PEKKA TERÄVÄ
Pekka on Olo Collectionin ravintolaperheen ja cateringin perustaja, luova johtaja ja ravintoloitsija. Hän on menestynyt keittiömestari ja koko alan kehittäjä.
”
“Pienet, harkitut yksityiskohdat ovat tärkeitä – niistä syntyy se tunne, että kaikkea on mietitty.”
– Lari Helenius, keittiöpäällikkö
TUOMAS VIERELÄ
Tuomas luotsaa Michelin-tähdellä palkitun Olon keittiötä yhdessä tiiminsä kanssa. Hänestä catering-tilaisuudet ovat innostavia, koska silloin huippuravintolan herkut tuodaan täysin uuteen ympäristöön.
”
MIKKO PAKOLA
Brasan keittiömestari Mikko on kerännyt työkokemusta Olossa ja muissa korkeatasoissa ravintoloissa Suomessa. Hän on myös kilpaillut paljon ja kuulunut vuosia kokkimaajoukkueeseen. Hän tuo cateringin makumaailmaan Brasan tavaramerkin eli avotulen.
”
TIMO MERILÄINEN
Timo johtaa ravintola Emon keittiötä. Cateringissa häntä inspiroivat hyvät kohtaamiset ja klassiset maut.
”
ADRIEN NORWOOD
Adrien johtaa Ristorante Scolaren keittiötä. Rakkaus italialaiseen keittiöön syttyi jo nuorena, kun Adrien työskenteli amerikkalais-italialaisessa ravintolassa Kaliforniassa.