Mikään juhla ei synny ilman ihmisiä – ei tekijöitä eikä vieraita. Me varmistamme, että saat juuri sitä, mitä tilaisuudeltasi toivot. Olemme kaikki kokeneita ravintola-alan ammattilaisia. Kauttamme voit varata tilaisuuteesi myös jokaisen yksittäisen ravintolaperheemme jäsenen – Olon, Emon, Brasan ja Egon – tyylisen menun.
LARI HELENIUS
Lari johtaa Olo Creative Cateringin keittiötä varmoin ottein. Hän on aiemmin työskennellyt mm. Olossa ja myös kilpaillut menestyksek-käästi. Vuonna 2020 Lari valittiin Vuoden kokiksi.
”
RIIKA RANTANEN
Riika on cateringimme tuottaja ja ravintola-alan rautainen ammattilainen, jolla on runsaasti kokemusta erilaisten tilaisuuksien järjestämisestä.
”
PEKKA TERÄVÄ
Pekka on Olo Collectionin ravintolaperheen ja cateringin perustaja, luova johtaja ja ravintoloitsija. Hän on menestynyt keittiömestari ja koko alan kehittäjä.
”
TUOMAS VIERELÄ
Tuomas luotsaa Michelin-tähdellä palkitun Olon keittiötä yhdessä tiiminsä kanssa. Hänestä catering-tilaisuudet ovat innostavia, koska silloin huippuravintolan herkut tuodaan täysin uuteen ympäristöön.
”
TANELI KORSIALA
Brasan keittiömestari Taneli on kerännyt työkokemusta ruotsalaisista huippuravinto-loista ja työskennellyt myös Australiassa. Hän tuo cateringin makumaailmaan Brasan tavaramerkin eli avotulen.
”
NIKO SUOMALAINEN
Niko johtaa ravintola Emon keittiötä. Catering-issa häntä inspiroi erityisesti ympäristö, jossa ruoka tarjotaan. Tavoite on lisätä jokaisen tilaisuuteen osallistuvan onnellisuutta.
”
KALLE TANNER
Kortteliravintola Egon keittiöpäällikkö Kalle on tunnettu kauniista ja maistuvista annoksistaan. Oman työnsä ohella Kalle valmentaa suomalaista kokkitiimiä kansainvälisessä Bocuse d’Or -kilpailuissa. Catering-työssä hän painottaa hyvää fiilistä.