Huipputiimi apunasi
Mikään juhla ei synny ilman ihmisiä – ei tekijöitä eikä vieraita. Me varmistamme, että saat juuri sitä, mitä tilaisuudeltasi toivot. Olemme kaikki kokeneita ravintola-alan ammattilaisia. Kauttamme voit varata tilaisuuteesi myös jokaisen yksittäisen ravintolaperheemme jäsenen – Olon, Emon, Brasan, Egon ja Scolaren – tyylisen menun.
LARI HELENIUS
Lari johtaa Olo Creative Cateringin keittiötä varmoin ottein. Hän on aiemmin työskennellyt mm. Olossa ja myös kilpaillut menestyksekkäästi. Vuonna 2020 Lari valittiin Vuoden kokiksi.
”
SATU BLOMBERG
Satu on Olo Creative Cateringin tuottaja. Hän on tehnyt pitkän uran ravintola-alalla erilaisissa tehtävissä.
”
PIERO SILVANI
Piero työskentelee Olo Creative Cateringissa keittiömestarina. Muutaman Tukholmassa vietetyn vuoden jälkeen Piero palasi töihin Olo Collectionille.
”
”Rakastan elämysten tuottamista. Kun näkee ihmisten hymyilevän ja kuulee iloisen puheensorinan pöydistä, tietää onnistuneensa työssään.
Intohimoni on jälkiruoat, koska niihin pystyy käyttämään niin paljon aikaa ja taitoa kuin vain on. Klassisen ja modernin yhdistäminen tuo yleensä parhaan lopputuloksen.
Hienointa meidän työssämme on, että pääsemme hyvin erilaisiin paikkoihin toteuttamaan elämyksiä ja hyviä muistoja – aina kodeista suuriin juhlasaleihin.”
PEKKA TERÄVÄ
Pekka on Olo Collectionin ravintolaperheen ja cateringin perustaja, luova johtaja ja ravintoloitsija. Hän on menestynyt keittiömestari ja koko alan kehittäjä.
”
“Pienet, harkitut yksityiskohdat ovat tärkeitä – niistä syntyy se tunne, että kaikkea on mietitty.”
– Lari Helenius, keittiöpäällikkö
JOUNI TOIVANEN
Jouni johtaa Emon keittiötä varmalla otteella. Hänellä on vuosien kokemus huippuravintoloista ja myös catering-työstä.
”
MIKKO PAKOLA
Mikko luotsaa Michelin-tähdellä palkitun Olon keittiötä yhdessä tiiminsä kanssa. Hän on urallaan kilpaillut paljon ja kuulunut vuosia kokkimaajoukkueeseen. Cateringissa Mikko tuo huippuravintolan osaamisen ja tyylin toivomaasi osoitteeseen.
”
VLADIMIR SEMENOV
Vladimir vastaa Brasan keittiöstä. Hän on kokannut aiemmin mm. maailmankuulussa Noma-ravintolassa Kööpenhaminassa.
”
MIIKA KESKITALO
Pariisissakin uraansa rakentanut Miika johtaa sekä Bistro Egon ranskalais-japanilaista että Ristorante Scolaren italialaista keittiötä.