Huipputiimi apunasi

Mikään juhla ei synny ilman ihmisiä – ei tekijöitä eikä vieraita. Me varmistamme, että saat juuri sitä, mitä tilaisuudeltasi toivot. Olemme kaikki kokeneita ravintola-alan ammattilaisia. Kauttamme voit varata tilaisuuteesi myös jokaisen yksittäisen ravintolaperheemme jäsenen – Olon, Emon, Brasan, Egon ja Scolaren – tyylisen menun.

lari-helenius
LARI HELENIUS

Lari johtaa Olo Creative Cateringin keittiötä varmoin ottein. Hän on aiemmin työskennellyt mm. Olossa ja myös kilpaillut menestyksekkäästi. Vuonna 2020 Lari valittiin Vuoden kokiksi.

lari-helenius
Satu-Blomberg
SATU BLOMBERG

Satu on Olo Creative Cateringin tuottaja. Hän on tehnyt pitkän uran ravintola-alalla erilaisissa tehtävissä.

Piero Silvani
PIERO SILVANI

Piero työskentelee Olo Creative Cateringissa keittiömestarina. Muutaman Tukholmassa vietetyn vuoden jälkeen Piero palasi töihin Olo Collectionille.

Piero Silvani
pekka-terava
PEKKA TERÄVÄ

Pekka on Olo Collectionin ravintolaperheen ja cateringin perustaja, luova johtaja ja ravintoloitsija. Hän on menestynyt keittiömestari ja koko alan kehittäjä.

“Pienet, harkitut yksityiskohdat ovat tärkeitä – niistä syntyy se tunne, että kaikkea on mietitty.”
– Lari Helenius, keittiöpäällikkö
Jouni-Toivanen-Emo-ravintola-keittiomestari
JOUNI TOIVANEN

Jouni johtaa Emon keittiötä varmalla otteella. Hänellä on vuosien kokemus huippuravintoloista ja myös catering-työstä.

Mikko-Pakola-Olo-Ravintiola-keittiomestari
MIKKO PAKOLA

Mikko luotsaa Michelin-tähdellä palkitun Olon keittiötä yhdessä tiiminsä kanssa. Hän on urallaan kilpaillut paljon ja kuulunut vuosia kokkimaajoukkueeseen. Cateringissa Mikko tuo huippuravintolan osaamisen ja tyylin toivomaasi osoitteeseen.

Mikko-Pakola-Olo-Ravintiola-keittiomestari
Vladimir-Semenov-Brasa-ravintola- keittiopaallikko
VLADIMIR SEMENOV

Vladimir vastaa Brasan keittiöstä. Hän on kokannut aiemmin mm. maailmankuulussa Noma-ravintolassa Kööpenhaminassa.

Miika-Keskitalo
MIIKA KESKITALO

Pariisissakin uraansa rakentanut Miika johtaa sekä Bistro Egon ranskalais-japanilaista että Ristorante Scolaren italialaista keittiötä.

Miika-Keskitalo