Mikään juhla ei synny ilman ihmisiä – ei tekijöitä eikä vieraita. Me varmistamme, että saat juuri sitä, mitä tilaisuudeltasi toivot. Olemme kaikki kokeneita ravintola-alan ammattilaisia. Kauttamme voit varata tilaisuuteesi myös jokaisen yksittäisen ravintolaperheemme jäsenen – Olon, Emon, Brasan, Egon ja Scolaren – tyylisen menun.

LARI HELENIUS

Lari johtaa Olo Creative Cateringin keittiötä varmoin ottein. Hän on aiemmin työskennellyt mm. Olossa ja myös kilpaillut menestyksekkäästi. Vuonna 2020 Lari valittiin Vuoden kokiksi.

SATU BLOMBERG

Satu on Olo Creative Cateringin tuottaja. Hän on tehnyt pitkän uran ravintola-alalla erilaisissa tehtävissä.

PEKKA TERÄVÄ

Pekka on Olo Collectionin ravintolaperheen ja cateringin perustaja, luova johtaja ja ravintoloitsija. Hän on menestynyt keittiömestari ja koko alan kehittäjä.

Loading...
TUOMAS VIERELÄ

Tuomas luotsaa Michelin-tähdellä palkitun Olon keittiötä yhdessä tiiminsä kanssa. Hänestä catering-tilaisuudet ovat innostavia, koska silloin huippuravintolan herkut tuodaan täysin uuteen ympäristöön.

TANELI KORSIALA

Brasan keittiömestari Taneli on kerännyt työkokemusta ruotsalaisista huippuravintoloista ja työskennellyt myös Australiassa. Hän tuo cateringin makumaailmaan Brasan tavaramerkin eli avotulen.

TIMO MERILÄINEN

Timo johtaa ravintola Emon keittiötä. Cateringissa häntä inspiroivat hyvät kohtaamiset ja klassiset maut.

KALLE TANNER

Keittiöpäällikkö Kalle on tunnettu kauniista ja maistuvista annoksistaan. Hän johtaa sekä kortteliravintola Egon että italialaisravintolamme Ristorante Scolaren keittiöitä. Kalle on myös vuoden kokki 2018. Catering-työssä hän painottaa hyvää fiilistä.