Mikään juhla ei synny ilman ihmisiä – ei tekijöitä eikä vieraita. Me varmistamme, että saat juuri sitä, mitä tilaisuudeltasi toivot. Olemme kaikki kokeneita ravintola-alan ammattilaisia. Kauttamme voit varata tilaisuuteesi myös jokaisen yksittäisen ravintolaperheemme jäsenen – Olon, Emon, Brasan ja Egon – tyylisen menun.

LARI HELENIUS

Lari johtaa Olo Creative Cateringin keittiötä varmoin ottein. Hän on aiemmin työskennellyt mm. Olossa ja myös kilpaillut menestyksek-käästi. Vuonna 2020 Lari valittiin Vuoden kokiksi.

RIIKA RANTANEN

Riika on cateringimme tuottaja ja ravintola-alan rautainen ammattilainen, jolla on runsaasti kokemusta erilaisten tilaisuuksien järjestämisestä.

PEKKA TERÄVÄ

Pekka on Olo Collectionin ravintolaperheen ja cateringin perustaja, luova johtaja ja ravintoloitsija. Hän on menestynyt keittiömestari ja koko alan kehittäjä.

Loading...
TUOMAS VIERELÄ

Tuomas luotsaa Michelin-tähdellä palkitun Olon keittiötä yhdessä tiiminsä kanssa. Hänestä catering-tilaisuudet ovat innostavia, koska silloin huippuravintolan herkut tuodaan täysin uuteen ympäristöön.

TANELI KORSIALA

Brasan keittiömestari Taneli on kerännyt työkokemusta ruotsalaisista huippuravinto-loista ja työskennellyt myös Australiassa. Hän tuo cateringin makumaailmaan Brasan tavaramerkin eli avotulen.

NIKO SUOMALAINEN

Niko johtaa ravintola Emon keittiötä. Catering-issa häntä inspiroi erityisesti ympäristö, jossa ruoka tarjotaan. Tavoite on lisätä jokaisen tilaisuuteen osallistuvan onnellisuutta.

KALLE TANNER

Kortteliravintola Egon keittiöpäällikkö Kalle on tunnettu kauniista ja maistuvista annoksistaan. Oman työnsä ohella Kalle valmentaa suomalaista kokkitiimiä kansainvälisessä Bocuse d’Or -kilpailuissa. Catering-työssä hän painottaa hyvää fiilistä.