Mikään juhla ei synny ilman ihmisiä – ei tekijöitä eikä vieraita. Me varmistamme, että saat juuri sitä, mitä tilaisuudeltasi toivot. Olemme kaikki kokeneita ravintola-alan ammattilaisia. Kauttamme voit varata tilaisuuteesi myös jokaisen yksittäisen ravintolaperheemme jäsenen – Olon, Emon, Brasan, Egon ja Scolaren – tyylisen menun.
LARI HELENIUS
Lari johtaa Olo Creative Cateringin keittiötä varmoin ottein. Hän on aiemmin työskennellyt mm. Olossa ja myös kilpaillut menestyksekkäästi. Vuonna 2020 Lari valittiin Vuoden kokiksi.
”
SATU BLOMBERG
Satu on Olo Creative Cateringin tuottaja. Hän on tehnyt pitkän uran ravintola-alalla erilaisissa tehtävissä.
”
PEKKA TERÄVÄ
Pekka on Olo Collectionin ravintolaperheen ja cateringin perustaja, luova johtaja ja ravintoloitsija. Hän on menestynyt keittiömestari ja koko alan kehittäjä.
”
TUOMAS VIERELÄ
Tuomas luotsaa Michelin-tähdellä palkitun Olon keittiötä yhdessä tiiminsä kanssa. Hänestä catering-tilaisuudet ovat innostavia, koska silloin huippuravintolan herkut tuodaan täysin uuteen ympäristöön.
”
TANELI KORSIALA
Brasan keittiömestari Taneli on kerännyt työkokemusta ruotsalaisista huippuravintoloista ja työskennellyt myös Australiassa. Hän tuo cateringin makumaailmaan Brasan tavaramerkin eli avotulen.
”
TIMO MERILÄINEN
Timo johtaa ravintola Emon keittiötä. Cateringissa häntä inspiroivat hyvät kohtaamiset ja klassiset maut.
”
KALLE TANNER
Keittiöpäällikkö Kalle on tunnettu kauniista ja maistuvista annoksistaan. Hän johtaa sekä kortteliravintola Egon että italialaisravintolamme Ristorante Scolaren keittiöitä. Kalle on myös vuoden kokki 2018. Catering-työssä hän painottaa hyvää fiilistä.