Inspiraatioksi

Mietitkö vielä, millaiset juhlat olisivat eniten mieleesi? Ideoimme ja suunnittelemme mielellämme kanssasi niin tilaisuuden tyylin, tarjoilut kuin pitopaikankin.

Ihanat pyöreät vuodet

Elämää ja kertyneitä vuosia kannattaa aina juhlia – isosti tai pienemmällä porukalla! Haluaisitko järjestää tyylikkään istuvan illallisen, rennot grillijuhlat puutarhassa tai ehkä täydellisen aamiaisbrunssin? Kaikki onnistuu!

Kerro toiveesi, niin suunnitellaan yhdessä lisää.

Kokki kotiin

Mitäpä jos yllättäisit vieraasi tuomalla huippuravintolan kotiisi tai mökille? Usean ruokalajin illallinen on ikimuistoinen elämys – varsinkin itselle rakkaassa paikassa nautittuna.

Keitä ajattelit kutsua? Suunnitellaan yhdessä upea ilta!

Grillaa huippukokin kanssa

Tiimin pakopäivän tai takapihajuhlien huipennus: käännellään lihaa kimpassa! Valikoimme juhliin parhaat grillattavat ja mausteisimmat marinadit. Kylkeen tietysti sopiva määrä muita herkkuja – ja herkullinen pihajuhla on valmis.

Hiillosta meitä! Suunnitellaan yhdessä kesän hauskimmat grillijuhlat!

Street foodia rennosti

Mukavat puutarhajuhlat työpaikan tai kodin pihalla – tai miksei vaikkapa parkkipaikalla! Yhdistetään parhaat kotimaiset ja kansainväliset maut rennoksi makumatkaksi maailmalle.

For the Not So Single Lady

Suloisia suupaloja ja kauniisti kuplivaa kuohuvaa – nyt juhlitaan tulevaa morsianta! Katetaanko piknik-pöytä kaupunkiterassille vai veden ääreen? Tärkeintä tietenkin, että kaikki on syötävissä skumppalasi kädessä.

Rakkautta on…

…tuntea toisen maku. Millainen ruoka teitä yhdistää? Mikä saa huokaisemaan ihastuksesta? Mitä tarjoatte mieluiten juomaksi toisillenne? Millaisen elämyksen haluaisitte tarjota läheisimmillenne?

Suunnitellaan ikimuistoinen juhlamenu juuri teille!

Ylpeänä yrityksestämme!

Haluatko helliä asiakkaitasi ja yhteistyökumppaneitasi tai kiittää henkilökuntaasi onnistuneesta työstä? Suunnittelemme kanssasi juuri sinun yrityksesi brändille sopivan asiakastilaisuuden tai vaikkapa näyttävän vuosijuhlan!