Ruoka – mikä
ihana syy juhlia!

Ruoka – mikä
ihana syy juhlia!

Cocktail menu / Finger foods
  • Kotimaista vuohenjuustoa, karviaista ja kuivattua marjaa
    Tai
  • Kotimaista Cheddaria, omenaa ja paahdettua mantelia
  • Kananmaksaa, omenaa ja suolattua marenkia
  • Pielisen savumuikkua, perunaa ja pikkelöityä kurkkua
  • Karamellisoitua sipulia, parmesania ja graavattua keltuaista
  • Mätipiiras, piparjuurikreemiä ja marinoitua sipulia
  • Härkätartar, rapeaa lehtikaalia ja paahdettua mustapippuria
Olo Creative Catering
Kolmen ruokalajin menu

Alkuun

  • Kevyesti suolattua siikaa ja sitrushedelmiä
    Tai
  • Grillattua kyssäkaalia, yuzu-majoneesia ja kurkkua
    Tai
  • Härkätartar, valkosipulia ja rapeaa perunaa

Pääruuaksi

  • Savustettua Black Angus -härkää, puikulaperunaa, kaalia ja sitruunatimjami-kastiketta
    Tai
  • Haudutettua taimenta, sesongin vihanneksia ja rakuuna-voi-kastiketta
    Tai
  • Glaseerattua juuriselleriä, kuningasosterivinokasta ja sieni-madeira-kastiketta

Jälkiruuaksi

  • Vaniljaa, karamellisoitua omenaa ja mantelia
    Tai
  • Ganache maitosuklaasta ja vadelmaa
Neljän ruokalajin menu

Alkuun

  • Kevyesti suolattua siikaa ja sitrushedelmiä
    Tai
  • Grillattua kyssäkaalia, yuzu-majoneesia ja kurkkua
    Tai
  • Härkätartar, valkosipulia ja rapeaa perunaa

Väliruuaksi

  • Paahdettua valkosipulikeittoa ja briossia
    Tai
  • Sieniohrattoa, sienikermaa ja graavattua keltuaista
  • 1.5.–1.8.2025 Yrttiohrattoa, karhunlaukkaa ja vihreää parsaa

Pääruuaksi

  • Savustettua Black Angus -härkää, puikulaperunaa, kaalia ja sitruunatimjami-kastiketta
    Tai
  • Haudutettua taimenta, sesongin vihanneksia ja rakuuna-voi-kastiketta
    Tai
  • Glaseerattua mukulaselleriä, kuningasosterivinokasta ja sieni-madeirakastiketta

 Jälkiruuaksi

  • Vaniljaa, karamellisoitua omenaa ja mantelia
    Tai
  • Ganache maitosuklaasta ja vadelmaa
Kuuden ruokalajin menu

Alkuun

  • Peuratartar, briossia, Västerbotten juustoa ja puolukkaa
  • Kevyesti suolattua siikaa, jalapenoa ja tomaattivettä

Väliruuaksi

  • Paahdettua valkosipulikeittoa ja karamellisoitua sipulia

Pääruuaksi

  • Grillattua kurpitsaa ja misolla sekä ruohosipulilla maustettua mätikastiketta
  • Savustettua Black Angus -härkää, paahdettua juuriselleripyreetä, glaseerattua sipulia ja sitruunatimjami-kastiketta

Jälkiruuaksi

  • Vaniljaa, karamellisoitua omenaa ja mantelia
Chef's choice menu
Chefs Choice -menu

Alkuun

  • 2 x keittiön valmistamaa sormisyötävää
  • Luomukananmunaa, marinoitua kirjolohen mätiä ja grillattua kyssäkaalia
  • Kampasimpukkaa, vaniljaa ja wasabia
  • ”Taco” savoijinkaalista, paahdetulla sipulilla maustettua härkätartaria ja umamipyrettä

Väliruuaksi

  • Soijalla ja hunajalla glaseerattua briossia, muikunmätiä ja vaaleaa sipulikeittoa

Pääruuaksi

  • Jäämeren turskaa, grillattua voita ja maa-artisokkapyrettä
  • Naudan sisäfilettä, ankanmaksaa, pinaattia ja kastike punaviinistä sekä luuytimestä

Jälkiruuaksi

  • Vadelmaa ja lakritsimoussea
  • Maitosuklaata ja karamellia
Family style

Alkuun

  • Hiillostettua kotimaista kirjolohta, pikkeleitä ja tillikreemiä
  • Sokerisuolattua siikaa, fenkolinkukkaa ja piparjuurta
  • Härkäcarpaccio, marinoituja sieniä ja luomukeltuaista
  • Lindrothin puutarhan salaatteja ja sitrusvinaigrette
  • Paahdettua kukkakaalia, pähkinää ja fermentoitua valkosipulia
  • Perunaa, rapeaa lehtikaalia ja parmesania

Pääruuaksi

  • Hanhiconfit, sinapinsiementä ja paahdettua timjamiperunaa
    Tai
  • Haudutettua taimenta, rakuunavoikastiketta ja Lindrothin puutarhan vihanneksia
    Tai
  • Glaseerattua mukulaselleriä, kuningasosterivinokasta sekä sieni-madeirakastiketta

Jälkiruuaksi

  • Vadelmaa, maitosuklaata ja hasselpähkinää
Grillimenu

Alkuun

  • Mozzarellajuustoa, basilikaa ja marinoituja tomaatteja
  • Perunaa, lehtikaali-pestoa ja kevätsipulia
  • Grillattua kesäporkkanaa ja kuivattua merilevää
  • Grillattua sydänsalaattia ja parmesania
  • Vesimelonia, minttua ja grillattua fetaa
  • Leipää ja ruskistettua voita

Pääruuaksi

  • Savustettua Black Angus -häränrintaa ja béarnaisekastiketta
  • Grillattua maatiaispossun plumaa ja béarnaisekastiketta
  • Grillattua taimenta ja piparjuurivoita
  • Grillattua kaalia ja kuningasosterivinokasta ja kastike vaaleasta Misosta
  • + Lindrothin puutarhan kauden vihanneksia ja paahdettua timjamiperunaa

Jälkiruuaksi

  • Vaniljaa, sitruunaverbenaa ja kauden marjoja
vappulounas-menu
Grilli huippukokit
Buffet menu

Alkuun

  • ​Katkarapu skagen, piparjuurta ja tilliä​
  • Lämminsavustettua kirjolohta, rapeaa mallasleipää ja luomukananmunaa​
  • Mozzarellajuustoa, Parman kinkkua ja marinoituja tomaatteja​
  • Perunaa, lehtikaali-pestoa ja kevätsipulia​
  • Paahdettua kukkakaalia ja majoneesi fermentoidusta valkosipulista​
  • Porkkanaa ja kuivattua merilevää​
  • Grillattua sydänsalaattia ja parmesaania​
  • Leipää ja ruskistettua voita​

​​

Pääruuaksi

  • Grillattua kaalia, tofua, kauden sieniä ja miso-dressing​​​iä ​
  • Savustettua Black Angus -häränrintaa ja béarnaisekastiketta
  • Glaseerattua maatiaispossun plumaa ja béarnaisekastiketta​​
  • Haudutettua taimenta, kauden vihanneksia, misoa ja ruskistettua voita

Jälkiruuaksi

  • ​Marinoituja kauden marjoja, rapeaa suklaata ja vaniljakreemiä
Kylmä buffet
  • Hiillostettua kotimaista kirjolohta, pikkeleitä ja tillikreemiä​
  • Sokerisuolattua siikaa, fenkolinkukkaa ja piparjuurta​
  • Härkäcarpaccio, marinoituja sieniä ja luomukeltuaista​
  • Lindrothin puutarhan salaatteja ja sitrusvinaigrettea ​
  • Paahdettua kukkakaalia, pähkinää ja fermentoitua valkosipulia​
  • Perunaa, rapeaa lehtikaalia ja parmesania​
  • Leipää ja ruskistettua voita​

​​
Jälkiruuaksi

  • ​Karamellisoitua omenaa, mantelia ja vaniljakreemiä
Street Food

Hot dog

  • Tapolan savupoikien nakki, chilimajoneesia, pikkelöityä kaalia ja rapeaa sipulia

Vöner hot dog

  • Vöner, chilimajoneesia, pikkelöityä kaalia ja rapeaa sipulia

Possuvarras

  • Misolla maustettua porsasta, fermentoitua valkosipulimajoneesia ja kevätsipulia

Kanabao

  • Soijakaramellilla glaseerattua kanaa, togarashi-majoneesia ja pikkelöityä kurkkua

Kukkakaalibao

  • Friteerattua kukkakaalia, kevätsipulia ja togarashi-majoneesia
Yöruoka

Hot dog

  • Makkaraa, chilimajoneesia, pikkelöityä kaalia ja rapeaa sipulia

Vöner hot dog

  • Vöner, chilimajoneesia, pikkelöityä kaalia ja rapeaa sipulia

Perunarieska

  • Perunarieskaa, savukalakreemiä, kurkkua ja soijamajoneesia

Grillattu kana-caesar

  • Grillattua kanan paistileikettä, sydänsalaattia ja caesar-kastiketta
yksityishohdat
Aamiainen
  • Kauden smoothie
  • Vanukas luomukananmunasta, pinaattia ja rapeaa kinkkua
  • Perunarieskaa, savumuikkua, kylmäsavulohta ja piparjuurta
  • Maalaisleipää, mallasleipää, kirnuvoita ja yrttituorejuustoa
  • Milanon salamia ja palvattua kinkkua
  • Port Salut – ja briejuustoa
  • Vihreää salaattia, marinoitua kurkkua ja Nams-tomaatteja
  • Luomujugurttia, granolaa ja sesongin hedelmiä
    Tai
  • Spelttipuuroa, ruskistettua voita ja sesongin hilloa
  • Tuoremehua (omena ja appelsiini)
  • Tyrni-inkiväärishotti
  • French toast, karamelliomenaa ja kanelikermaa
  • Kahvia ja teetä
Food Station
  • Taimen-sashimi, piparjuurimajoneesia ja yuzua​
  • ​Peura-ragu, puikulaperunaa, parmesania ja suolattua puolukkaa​
  • ​Sienibriossi, sinapinsiementä ja umamipyrettä
  • ​Käsin kuorittua katkarapua, tomaattia ja cevichelientä
  • ​Kukkakaalia, paahdettua kombua ja miso-voikastiketta​
  • Situunapiirasta, fenkolinkukkaa ja vaniljakermaa
Tartaletti
”Laatukriteerimme, niin ruoan kuin palvelumme suhteen, ovat tinkimättömiä myös silloin, kun viemme huippuravintolan asiakkaan luokse.”
– Pekka Terävä, Keittiömestari